577.1(07)
Роб


   
    Робочий зошит з дисципліни "Біохімія" для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальності ? «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технологія зберігання, консервування та переробки риби та морепродуктів» [Электронный ресурс] : робочий зошит. Ч. І / уклад. Н. М. Мельникова [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2014. - 31 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 577.1(07)
Рубрики: Біохімія

Полный текст/внешний ресурс   (постраничный просмотр) : Повний текст или скачать  - 226.893 Kb

Доп.точки доступа:
Мельникова, Н.М. \уклад.\; Деркач, Є.А. \уклад.\; Шепельова, І.А. \уклад.\; Томчук, В.А. \уклад.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)