619:637(07)
Мет


   
    Методичні вказівки для вивчення теоретичних та практичних основ дисципліни “Якість, безпека і гігієна сільськогосподарської продукції” [Электронный ресурс] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: О. В. Арнаута, С. Д. Мельничук, Т. А. Ткаченко. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 144 с. - 18.00 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Якість, безпека і гігієна с.г. продукції

Полный текст/внешний ресурс   (постраничный просмотр) : Повний текст или скачать  - 936.26 Kb

Доп.точки доступа:
Арнаута, О.В. \уклад.\; Мельничук, С.Д. \уклад.\; Ткаченко, Т.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)