Нац Жулай, В. Э. Порівняльна характеристика основних методів визначення вмісту білка у харчових продуктах [Текст] / В.Э. Жулай, С.Д. Мельничук> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 67-74
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія Доп.точки доступа: Мельничук, С.Д. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1) |