06
Нац


    Жулай, В. Э.
    Порівняльна характеристика основних методів визначення вмісту білка у харчових продуктах [Текст] / В.Э. Жулай, С.Д. Мельничук // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип. 72. - С. 67-74
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Біохімія


Доп.точки доступа:
Мельничук, С.Д.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-10 (1), Ф-11 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1)