06
Нац


    Якубчак, О. М.
    Біологічна цінність і токсичність м'яса риби після стану гіпобіозу [Текст] / О.М. Якубчак, Г.В. Козловська, Т.В. Таран, С.В. Терещенко и др // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2004. - Вип.75. - С. 257-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рибництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Козловська, Г.В.; Таран, Т.В.; Терещенко, С.В.; Мельник, М.А.; Литвиненко, О.М.
Экземпляры всего: 10
ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5)
Свободны: ЧЗ-4 (1), Ф-12 (4), НФ (5)