06
Нац


    Ібатуллін, І. І.
    Якість м'яса курчат-бройлерів залежно від їх протеїнового та амінокислотного живлення [Текст] / І.І. Ібатуллін, Н.М. Слободянюк, В.М. Недашківський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2005. - Вип. 91. - С. 151-156
УДК
РУБ 06
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Недашківський, В.М.
Экземпляры всего: 10
Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1)
Свободны: Ф-6 (1), НФ (5), ЧЗ-4 (1), Ф-10 (1), Ф-1 (1), Ф-11 (1)