06
Нац


    Жук, О. Я.
    Біохімічний склад капусти брюссельської залежно від сортових особливостей [Текст] / О.Я. Жук, І.М. Срібна, О.М. Гончар, В.І. Ярешко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2006. - Вип.100. - С. 148-153
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво


Доп.точки доступа:
Срібна, І.М.; Гончар, О.М.; Ярешко, В.І.
Экземпляры всего: 10
НФ (4), Ф-11 (1), Ф-10 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1)
Свободны: НФ (4), Ф-11 (1), Ф-10 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1)