Нац Жук, О. Я. Біохімічний склад капусти брюссельської залежно від сортових особливостей [Текст] / О.Я. Жук, І.М. Срібна, О.М. Гончар, В.І. Ярешко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - 2006. - Вип.100. - С. 148-153
Рубрики: Овочівництво Доп.точки доступа: Срібна, І.М.; Гончар, О.М.; Ярешко, В.І. Экземпляры всего: 10 НФ (4), Ф-11 (1), Ф-10 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1) Свободны: НФ (4), Ф-11 (1), Ф-10 (1), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (1), Ф-1 (1), Ф-12 (1) |