Ста Юзевич, В. Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів [Текст] : библиография / В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій> // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2014. - № 5. - С. 62-65. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції--Фальсифікація Аннотация: Запропоновано методику оцінювання ризику споживача від вживання неякісних, небезпечних, фальсифікованих харчових продуктів на прикладі вершкового масла Доп.точки доступа: Байцар, Р.; Плахтій, Ю. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |