05
Ста


    Юзевич, В.
    Оцінювання ризику споживача при купівлі харчових продуктів [Текст] : библиография / В. Юзевич, Р. Байцар, Ю. Плахтій // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2014. - № 5. - С. 62-65. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість--Якість та безпечність продукції--Фальсифікація
Аннотация: Запропоновано методику оцінювання ризику споживача від вживання неякісних, небезпечних, фальсифікованих харчових продуктів на прикладі вершкового масла


Доп.точки доступа:
Байцар, Р.; Плахтій, Ю.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)