06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7)