Нац Скалецька , Л. Ф. Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів Кл.слова (ненормированные): біохімічний склад -- рецептури Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів. Доп.точки доступа: Мацейко, Л. М. Экземпляры всего: 10 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (7) |