Про Бессараб, О. Концентарція влоги і цукру по радіальному перерізу груші під час сушіння [Текст] : библиография / О. Бессараб, В. Шутюк, О. Шевчук, В. Васильків> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 33-36. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів Кл.слова (ненормированные): сушіння -- кінетика Аннотация: Описано процес сушіння груш за різних температур. Розглянуто стадії сушіння, зміни вологи та вмісту цукрів по об'єму плода груші. Доп.точки доступа: Шутюк, В.; Шевчук, О.; Васильків, В. Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |