05
Про


    Бессараб, О.
    Концентарція влоги і цукру по радіальному перерізу груші під час сушіння [Текст] : библиография / О. Бессараб, В. Шутюк, О. Шевчук, В. Васильків // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 33-36. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
сушіння -- кінетика
Аннотация: Описано процес сушіння груш за різних температур. Розглянуто стадії сушіння, зміни вологи та вмісту цукрів по об'єму плода груші.


Доп.точки доступа:
Шутюк, В.; Шевчук, О.; Васильків, В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)