06
Нац


    Вертійчук, А. І.
    Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Текст] : библиография / А. І. Вертійчук, А. Ю. Глєбова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Библиогр.: с. 233-234
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
селекційні показники -- білок -- жовток
Аннотация: Наведено дані з різних показників курячих яєць за морфологічним і хімічним складом, зокрема за вмістом, незамінних амінокислот, вітамінів, мікро- й макроелементами та інших речовин, цінних за дієтичними властивостями й перспективих у селекційній роботі.


Доп.точки доступа:
Глєбова, А. Ю.
Экземпляры всего: 4
НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1)