Нац Вертійчук, А. І. Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Текст] : библиография / А. І. Вертійчук, А. Ю. Глєбова> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Библиогр.: с. 233-234
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця Кл.слова (ненормированные): селекційні показники -- білок -- жовток Аннотация: Наведено дані з різних показників курячих яєць за морфологічним і хімічним складом, зокрема за вмістом, незамінних амінокислот, вітамінів, мікро- й макроелементами та інших речовин, цінних за дієтичними властивостями й перспективих у селекційній роботі. Доп.точки доступа: Глєбова, А. Ю. Экземпляры всего: 4 НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-4 (1) |