Нац Бойко, В. В. Застосування спектрального методу для оцінки якості та складу продуктів харчування і ліків [Текст] : библиография / В. В. Бойко, Г. І. Булах, Я. О. Гуменюк , В. Ю. Кудря> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - Вип. 224. - С. 86-91. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Фізика--Оптика Кл.слова (ненормированные): поглинання Аннотация: Розглянуто можливість використання спектрального методу детектування продуктів харчування та лікарських засобів на наявність у них шкідливих для здоров'я людини речовин. Доп.точки доступа: Булах, Г. І.; Гуменюк , Я. О.; Кудря, В. Ю. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), Ф-11 (2) |