Нац Ібатуллін, І. І. Стан та шляхи підвищення експортного потенціалу галузі вівчарства України [Текст] : библиография / І. І. Ібатуллін, В. О. Пабат, В. М. Туринський > // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 30-45. - Библиогр.: с. 42-45
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство Кл.слова (ненормированные): породи овець -- селекція -- напрями продуктивності -- вовна -- баранина -- молоко -- конкурентоспроможність -- поглиблена переробка -- державна регуляторна політика Аннотация: Проаналізовано розвиток виробництва продукції вівчарства в світі з 1950 року та в Україні за останні 180 років. Окреслено основні причини злетів та падінь вітчизняного вівчарства, визначені перспективні напрями продуктивності в умовах, що склалися на внутрішньому і світовому ринках. Доп.точки доступа: Пабат, В. О.; Туринський , В. М. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |