06
Нац


    Жарук, П. Г.
    М'ясна продуктивність молодняку овець цигайської породи та помісей з асканійськими кросбредами [Текст] : библиография / П. Г. Жарук, К. В. Заруба // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України / Серія: Технологія вирощування і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 146-154. - Библиогр.: с. 152-154
УДК
РУБ 06
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство--Розведення тварин і птиці
Кл.слова (ненормированные):
забійна маса -- забійний вихід -- сортовий склад м'яса
Аннотация: Одним з ефективних методів збільшення виробництва м'яса овець, і підвищення її якості, є широке використання схрещування.Для підвищення рівня м'ясної продуктивності та поліпшення її якості було проведено схрещування вівцематок цигайської породи кримського заводського типу з плідниками асканійської м'ясововнової породи із кросбредною вовною.


Доп.точки доступа:
Заруба, К. В.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)