Нац Жарук, П. Г. М'ясна продуктивність молодняку овець цигайської породи та помісей з асканійськими кросбредами [Текст] : библиография / П. Г. Жарук, К. В. Заруба> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України / Серія: Технологія вирощування і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 236. - С. 146-154. - Библиогр.: с. 152-154
Рубрики: Тваринництво--Вівчарство--Розведення тварин і птиці Кл.слова (ненормированные): забійна маса -- забійний вихід -- сортовий склад м'яса Аннотация: Одним з ефективних методів збільшення виробництва м'яса овець, і підвищення її якості, є широке використання схрещування.Для підвищення рівня м'ясної продуктивності та поліпшення її якості було проведено схрещування вівцематок цигайської породи кримського заводського типу з плідниками асканійської м'ясововнової породи із кросбредною вовною. Доп.точки доступа: Заруба, К. В. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |