05
Віс


    Моргун, В. В.
    Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості [Текст] : библиография / В. В. Моргун, О. І. Рибалка // Вісник Національної академії наук України. - 2017. - № 3. - С. 54-64. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Біотехнологія--Генетика
Аннотация: У статті викладено результати вивчення і впровадження в програми селекційно-генетичних досліджень нових генів і генетичних систем, що впливають на біохімічні, харчові і технологічні властивості зерна пшениці, тритикале і ячменю з метою створення сортів цих культур продовольчого та спеціального технологічного використання зерна


Доп.точки доступа:
Рибалка, О. І.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)