Віс Моргун, В. В. Стратегія генетичного поліпшення зернових злаків з метою забезпечення продовольчої безпеки, лікувально-профілактичного харчування та потреб переробної промисловості [Текст] : библиография / В. В. Моргун, О. І. Рибалка> // Вісник Національної академії наук України. - 2017. - № 3. - С. 54-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рослинництво--Біотехнологія--Генетика Аннотация: У статті викладено результати вивчення і впровадження в програми селекційно-генетичних досліджень нових генів і генетичних систем, що впливають на біохімічні, харчові і технологічні властивості зерна пшениці, тритикале і ячменю з метою створення сортів цих культур продовольчого та спеціального технологічного використання зерна Доп.точки доступа: Рибалка, О. І. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |