05
Про


    Камбулова, Ю.
    Реологічні влвстивості порошкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів [Текст] : библиография / Ю. Камбулова, О. В. Кобилінська [и др.] // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Наведено результати аналізу кремів з сахарозою, глюкозою, фруктозою. Авторами надані рекомендації щодо практичного використання кремів


Доп.точки доступа:
Кобилінська, О. В.; Яценко , В. М.; Пасічний, В.; Звягінцева-Семенець, Ю.
Экземпляры всего: 1
Читальний зал для науковців (1)
Свободны: Читальний зал для науковців (1)