Про Баль-Приліпко, Л. В. Використання ферметних препаратів при виробництві варених ковбас [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Приліпко, Ю. Крижова, О. Гармаш> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 11-15. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість Аннотация: Наведено результати та підтвержена доцільності використання ферменту трансглютаміназа Activa GS та електроактивованої води (католіту) у виробництві вареної ковбаси з метою надання готовому продукту щільності, монолітності, еластичності, термостабільності, поліпшення його консистенції, підвищення вологоутримуючої здатності. Доп.точки доступа: Крижова, Ю.; Гармаш, О. Экземпляры всего: 1 Читальний зал для науковців (1) Свободны: Читальний зал для науковців (1) |