06
Нац


    Кисельов, Д. О.
    Адаптація параметрів екстракції пектину з яблучної сировини з використанням бурштинової кислоти [Текст] : библиография / Д. О. Кисельов, І. В. Гриник // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - Вип. 269 : серія "Агрономія". - С. 208-214.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукції--Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
Пектинові речовини, яблучні вичавки, гідромодуль,маловихідне виробництво
Аннотация: Сучасні вимоги для підприємства переробної галузі - створення маловихідних виробництв ряду продуктів. Надалі більший інтерес викликають виробництва, які продукують біополімери природнього походження із відходів основного виробництва. Яскравим прикладом такого виробництва є продукування пектину з яблучних вичавок


Доп.точки доступа:
Гриник, І.В.
Экземпляры всего: 5
НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2)