Нац Кисельов, Д. О. Адаптація параметрів екстракції пектину з яблучної сировини з використанням бурштинової кислоти [Текст] : библиография / Д. О. Кисельов, І. В. Гриник> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - Вип. 269 : серія "Агрономія". - С. 208-214.
Рубрики: Переробка продукції--Плодівництво Кл.слова (ненормированные): Пектинові речовини, яблучні вичавки, гідромодуль,маловихідне виробництво Аннотация: Сучасні вимоги для підприємства переробної галузі - створення маловихідних виробництв ряду продуктів. Надалі більший інтерес викликають виробництва, які продукують біополімери природнього походження із відходів основного виробництва. Яскравим прикладом такого виробництва є продукування пектину з яблучних вичавок Доп.точки доступа: Гриник, І.В. Экземпляры всего: 5 НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), ЧЗН (1), ЧЗ-4 (2) |