05
Віс


    Лялик, А. Т.
    Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів [Текст] : библиография / А. Т. Лялик, Л. А. Бейко, М. Д. Кухтин, О. С. Покотило // Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 78-88. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання і переробка зерна--Льон
Кл.слова (ненормированные):
Харчування -- Технологія -- Кисломолочна сиркова маса
Аннотация: Досліджено фізико-хімічні показники якості сиркових паст


Доп.точки доступа:
Бейко, Л. А.; Кухтин, М.Д.; Покотило, О.С.
Экземпляры всего: 1
ЧЗН (1)
Свободны: ЧЗН (1)