Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Зер
Автор(ы) : Рибалка О.
Заглавие : Людство вперто продовжує розмелювати пшеницю в біле рафіноване, фактично перепалене борошно, а цінні висівки називати відходами
Место публикации : Зерно і хліб: щоквартальний науково-виробничий журнал/ Державна акціонерна компанія "Хліб України"), Інститут аграрної економіки НААНУ). - К.: Редакційно-видавничий центр "ЗіХ", 2011. - N 2. - С. 9-12 (Шифр З 8 У/2011/2)
УДК : 631.56
Предметные рубрики: Зберігання та переробка продукції-- Зернові культури
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): продукти з пророщеного зерна--селекція--сортовипробування