Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Віс Автор(ы) : Журавель В. М., Комарова І. Б., Буділка Г. І. Заглавие : Використання генетичного різноманіття гірчиці сизої, білої та чорної для створення вихідного селекційного матеріалу з високою якістю олії : бібліографія Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2014. - № 10. - С. 37-42 (Шифр В 8 У/2014/10) Примечания : Бібліогр. в кінці ст. УДК : 633.853.483: 631.527 Предметные рубрики: Рослинництво-- Селекція-- Олійні культури Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): ефірна олія--жирокислотний склад--кореляція Аннотация: Встановлено негативну кореляційну залежність між вмістом жиру та алілгірчичної олії у сизої та чорної гірчиці. Виявлений значний розмах варіювання основних жирних кислот сприяє створенню сортів різних напрямів використання Доп.точки доступа: Комарова, І. Б.; Буділка, Г. І. |