Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Віс
Автор(ы) : Журавель В. М., Комарова І. Б., Буділка Г. І.
Заглавие : Використання генетичного різноманіття гірчиці сизої, білої та чорної для створення вихідного селекційного матеріалу з високою якістю олії : бібліографія
Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2014. - № 10. - С. 37-42 (Шифр В 8 У/2014/10)
Примечания : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 633.853.483: 631.527
Предметные рубрики: Рослинництво-- Селекція-- Олійні культури
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): ефірна олія--жирокислотний склад--кореляція
Аннотация: Встановлено негативну кореляційну залежність між вмістом жиру та алілгірчичної олії у сизої та чорної гірчиці. Виявлений значний розмах варіювання основних жирних кислот сприяє створенню сортів різних напрямів використання

Доп.точки доступа:
Комарова, І. Б.; Буділка, Г. І.