Вид документа : Шифр издания : 05/Віс Автор(ы) : Лялик А. Т., Бейко Л. А., Кухтин М.Д., Покотило О.С. Заглавие : Використання лляної олії у виробництві харчових продуктів : библиография Место публикации : Вісник аграрної науки. - 2021. - № 5. - С. 78-88 (Шифр В 8 У/2021/3) Примечания : Библиогр. в конце ст. УДК : 641 Предметные рубрики: Зберігання і переробка зерна-- Льон Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): харчування--технологія--кисломолочна сиркова маса Аннотация: Досліджено фізико-хімічні показники якості сиркових паст Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Доп.точки доступа: Бейко, Л. А.; Кухтин, М.Д.; Покотило, О.С. |