Мет Методичні вказівки щодо проведення розрахунків зі зберігання продукції рослинництва та проходження навчальної практики із дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів денної форми навчання факультету "Аграрного менеджменту" [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: А. В. Бобер, С. М. Гунько. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 76 с. - 15.00 грн.
Рубрики: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва Доп.точки доступа: Бобер, А.В. \уклад.\; Гунько, С.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |