637.2
Нау


   
    Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виоробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання [Текст] : монографія / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] ;за заг. ред. Баль-Прилипко Л.В. - К. : ФОП Ямчинський О.В., 2020. - 367 с. - ISBN 978-617-7890-49-1 : 80.00 грн.
УДК
РУБ 637.2
Рубрики: М'ясна справа


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Л.В.; Чередніченко, О.О.; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Рябовол, М.В.; Баль-Прилипко Л.В. \ред.\
Экземпляры всего: 5
НФ (5)
Свободны: НФ (5)