Тех Технологія виробництва продукцї тваринництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів ІІ-ІV рівнів акредитації / О. Т. Бусенко [та ін.] ; За ред. О. Т. Бусенка. - К. : Агроосвіта, 2013. - 492 с. - ISBN 978-966-2007-66-4 : 49.50 грн.
Рубрики: Технологія виробництва продукції тваринництва Доп.точки доступа: Бусенко, О.Т.; Скоцик, В.Є.; Маценко, М.І.; Броварський, В.Д.; Угнівенко, А.М.; Столюк, В.Д.; Коропець, Л.А.; Бусенко, О.Т. \ред.\ Экземпляры всего: 99 НФ (2), Ф-11 (2), Ф-10 (10), Ф-4 (83), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), Ф-11 (2), Ф-10 (10), Ф-4 (78), ЧЗ-4 (2) |