636(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Основи тваринництва" напрям підготовки 6.051701 - "Харчові технології та інженерія" [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: М. Ю. Сичов, М. І. Голубєв. - К. : ЦП "Компринт", 2013. - 71 с. - 20.00 грн.
УДК
РУБ 636(07)
Рубрики: Тваринництво


Доп.точки доступа:
Сичов, М.Ю. \сост.\; Голубєв, М.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4)