518:636(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Моделювання технологічних процесів у тваринництві" [Текст] : спеціальність:8.131201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"; освітньо-кваліфікаційний рівень "Магістр" ( стаціонарна форма навчання) / Національний аграрний університет ; уклад. І. П. Чумаченко. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 78 с. - 5.00 грн.
УДК
РУБ 518:636(07)
Рубрики: моделювання технологічних процесів у тваринництві


Доп.точки доступа:
Чумаченко, І.П. \сост.\; Національний аграрний університет
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)