Мон Монтаж, ремонт та експлуатація технологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв» для студентів з напрямків підготовки «Харчова технологія та інженерія» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 120 с. - 15.00 грн. Рубрики: Харчова промисловість Доп.точки доступа: Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Муштрук, М.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 НФ (3), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2) |