Мет Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості». Технологія і обладнання для виробництва хліба [Текст] : для підготовки студентів за напрямками: 6.051701 – харчові технології та інженерія, 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.090102 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Бакалавр». Ч.2 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Ю. Г. Сухенко [и др.]. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 116 с. - 18.00 грн.
Рубрики: Харчова промисловість--виробництво хліба Доп.точки доступа: Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Василів, В.П. \уклад.\; Матиящук, А.М. \уклад.\; Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 НФ (3), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2) |