Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 05/Він Автор(ы) : Бородай В. П., Вертійчук А. І., Мельник В. В., Пономаренко Н. П. Заглавие : Способ підвищення якості м'яса курчат-бройлерів Место публикации : Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету : Серія : Сільськогосподарські науки. - 2011. - Вип. 11(51). - С. 3-5 (Шифр 06/Він-739097) УДК : 636.52/58.004.12: 636.084.4 Предметные рубрики: Тваринництво-- Птахівництво-- Продукти тваринництва-- Якість та безпека продукції Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Доп.точки доступа: Вертійчук, А. І.; Мельник , В. В.; Пономаренко, Н. П. |