Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Основи тваринництва" напрям підготовки 6.051701 - "Харчові технології та інженерія" : методичні вказівки
Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2013
Колич.характеристики :71 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 20.00 грн.
УДК : 636(075.8)
Предметные рубрики: Тваринництво
Экземпляры : всего : НФ(1), ЧЗ-4(4)
Свободны : НФ(1), ЧЗ-4(4)

Доп.точки доступа:
Сичов, М.Ю. \сост.\; Голубєв, М.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України