Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 636(07)/Мет Заглавие : Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Основи тваринництва" напрям підготовки 6.051701 - "Харчові технології та інженерія" : методичні вказівки Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2013 Колич.характеристики :71 с Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України Цена : 20.00 грн. УДК : 636(075.8) Предметные рубрики: Тваринництво Экземпляры : всего : НФ(1), ЧЗ-4(4) Свободны : НФ(1), ЧЗ-4(4) Доп.точки доступа: Сичов, М.Ю. \сост.\; Голубєв, М.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України |