Тех Технологія виробництва яєць і м'яса птиці [Текст] : програма і методичні вказівки для вивчення навчальної дисципліни і вивчення курсового проекту, спец. 6.130200 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: В.П. Бородай, А.І. Вертійчук, С.М. Базиволяк, В.В. Мельник, Н.П. Пономаренко. - К. : [б. и.], 2007. - 56 с. - 3.00 грн.
Рубрики: Птахівництво Доп.точки доступа: Бородай, В.П. \сост.\; Вертійчук, А.І.; Базиволяк, С.М.; Мельник, В.В.; Пономаренко, Н.П.; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (10) Свободны: НФ (10) |