636.5(07)
Пта


   
    Птахівництво та технологія виробництва яєць і м`яса птиці [Текст] : методичні вказівки для виконання курсового проекту з дисц. "Птахівництво та технологія виробництва яєць і м`яса птиці". Напрям підготовки 6.090102 - "технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Уклад.: В. П. Бородай, А. І. Вертійчук, В. В. Мельник та ін. - К. : НАУ, 2008. - 57 с. - 3.62 грн.
УДК
РУБ 636.5(07)
Рубрики: Птахівництво


Доп.точки доступа:
Бородай, В.П. \сост.\; Вертійчук, А.І. \сост.\; Мельник, В.В. \сост.\; Базиволяк, С.М.
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (8)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (8)