636.2(075)
Тех


   
    Технологія виробництва молока і яловичини [Текст] : підручник для підготовки фахівців ОКР "Бакалавр" напряму 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у вищих навчальних закладах ІІ-IV рівнів акредитації / В. І. Костенко [та ін.] ; За заг. ред. В. І. Костенка. - К. : Аграрна освіта, 2010. - 530 с. - ISBN 978-966-2007-50-3 : 40.00 грн., 44.00 грн.
УДК
РУБ 636.2(075)
Рубрики: Технологія виробництва продукції --Молоко і яловичина


Доп.точки доступа:
Костенко, Василь Іванович; Сірацький, Йосип Зенонович; Рубан, Юрій Дмитрович; Адмін, Євген Іванович; Шевченко, Микола Іванович; Костенко, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 106
ЧЗ-4 (4), Ф-4 (94), НФ (2), Ф-12 (6)
Свободны: ЧЗ-4 (4), Ф-4 (94), НФ (2), Ф-12 (6)