Тех Технологія виробництва продукції птахівництва [Текст] : практикум до виконання лабораторних занять студентами аграрних вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації за напрямом 6.090102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / В. П. Бородай [та ін.]. - К. : Агроосвіта, 2013. - 272 с. - ISBN 978-966-2007-27-5 : 50.00 грн.
Рубрики: Технологія виробництва продукції птахівництва Доп.точки доступа: Бородай, В.П.; Пономаренко, Н.П.; Похил, О.М.; Патрєва, Л.С.; Кучеров, В.О.; Коваленко, В.П.; Вертійчук, А.І.; Мельник, В.В.; Базиволяк, С.М.; Солоха, Д.Й. Экземпляры всего: 64 НФ (4), Ф-4 (58), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (4), Ф-4 (57), ЧЗ-4 (2) |