Тех Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів ІІ-IV рівнів акредитації / О. Т. Бусенко [та ін.] ; За ред. О. Т. Бусенка. - К. : Агроосвіта, 2014. - 493 с. - ISBN 978-966-2007-82-4 : 68.49 грн.
Рубрики: Технологія виробинцтва продуктів тваринництва Доп.точки доступа: Бусенко, О.Т.; Столюк, В.Д.; Маценко, М.І.; Угнівенко, А.М.; Броварський, В.Д.; Коропець, Л.А.; Бусенко, О.Т. \ред.\ Экземпляры всего: 49 НФ (2), Ф-12 (10), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (32) Свободны: НФ (2), Ф-12 (10), ЧЗ-4 (5), Ф-11 (32) |