636.4
Тех


   
    Технологія виробництва продукції свинарства [Текст] : базова контролююча програма для проведення тестового іспиту студентів ОКР “Бакалавр” напрям підготовки 6.090102 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Ю. В. Засуха, Н. В. Лук'янчук, С. М. Грищенко. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 51 с. -
УДК
РУБ 636.4
Рубрики: Технологія виробництва продукції тваринництва


Доп.точки доступа:
Засуха, Ю.В. \уклад.\; Лук'янчук, Н.В. \уклад.\; Грищенко, С.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет