Мет Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологічне обладнання галузі" (обладнання для переробки водних біоресурсів) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. Ю. Сухенко, В. В. Сарана. - К. : ЦП "Компринт", 2015. - 140 с. - 25.00 грн.
Рубрики: Обладнання переробних підприємств Доп.точки доступа: Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Сарана, В.В. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 НФ (1), ЧЗ-4 (4) Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4) |