Тех Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : методичні вказівки для вивчення дисципліни студентами заочної форми навчання факультету інженерії агробіосистем (скорочений термін навчання) напрямок підготовки 1001 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" Освітньо-кваліфікаційний рівень – "Бакалавр" 6.100102 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. М. І. Маценко. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 63 с. - 15.00 грн.
Рубрики: Технологія виробинцтва продуктів тваринництва Доп.точки доступа: Маценко, М.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 2 НФ (1), Ф-11 (1) Свободны: НФ (1), Ф-11 (1) |