636(07)
Осн


   
    Основи виробництва та переробки продукції тваринництва [Текст] : методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами заочної форми навчання механіко-технологічного факультету напрямок підготовки 1001 „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. М. І. Маценко. - К. : ЦП "КОМПРИНТ", 2016. - 77 с. - 17.00 грн.
УДК
РУБ 636(07)
Рубрики: Технологія виробинцтва продуктів тваринництва


Доп.точки доступа:
Маценко, Микола Іванович \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 3
НФ (1), Ф-11 (2)
Свободны: НФ (1), Ф-11 (2)