6П8.04(075)
Вой


    Войналович, Олександр Володимирович.
    Охорона праці в галузі (для спеціальності "Харчові технології") [Текст] : навчальний посібник для студентів, що навчаються за освітньою програмою "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина, М. М. Мотрич ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : Центр учбової літ-ри, 2020. - 376 с. - ISBN 978-611-01-2089-0 : 100.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.04(075)
Рубрики: Охорона праці--харчові технології


Доп.точки доступа:
Марчишина, Євгенія Іванівна; Мотрич, Михайло Миколайович; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-4 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-4 (4)