6П8.74(07)
Мет


   
    Методичний посібник для виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія переробки продукції тваринництва" частина "Технологія м'яса та м'ясопродуктів" [Текст] : для студ. заочної форми навч. за напрямком підготовки "Зооінженерія" спец. 8.130.201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.А. Коваль. - К. : [б. и.], 2005. - 78 с. - 2.80 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(07)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Коваль, О.А. \сост.\; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 9
НФ (7), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (7), ЧЗ-4 (2)