Маш Машкін, Микола Іванович. Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник для підготовки фахівців з напряму "Зооінженерія" (спец. "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва") та як навч. посібник для підготовки фахівців із спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" у вузах I-IV рівнів акредитації / М.І. Машкін, Н.М. Париш. - К. : Вища освіта, 2006. - 352 с. - ISBN 966-8081-53-6 : 3.16 грн.
Рубрики: Виробництво молока Доп.точки доступа: Париш, Н.М. Экземпляры всего: 84 НФ (2), Ф-4 (75), Ф-12 (2), ЧЗ-4 (3), Ф-11 (2) Свободны: НФ (2), Ф-4 (73), Ф-12 (2), ЧЗ-4 (3), Ф-11 (2) |