Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 636.5(07)/Тех Заглавие : Технологія виробництва яєць і м'яса птиці : Програма і методичні вказівки для вивчення навчальної дисципліни і вивчення курсового проекту, спец. 6.130200 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Выходные данные : К., 2007 Колич.характеристики :56 с Коллективы : Національний аграрний університет (К.) Цена : 3.00 грн. УДК : 638.5(075.8) Предметные рубрики: Птахівництво Экземпляры : всего : НФ(10) Свободны : НФ(10) Доп.точки доступа: Бородай, В.П. \сост.\; Вертійчук, А.І.; Базиволяк, С.М.; Мельник, В.В.; Пономаренко, Н.П.; Національний аграрний університет (К.) |