Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636.5(07)/Тех
Заглавие : Технологія виробництва яєць і м'яса птиці : Програма і методичні вказівки для вивчення навчальної дисципліни і вивчення курсового проекту, спец. 6.130200 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Выходные данные : К., 2007
Колич.характеристики :56 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 3.00 грн.
УДК : 638.5(075.8)
Предметные рубрики: Птахівництво
Экземпляры : всего : НФ(10)
Свободны : НФ(10)

Доп.точки доступа:
Бородай, В.П. \сост.\; Вертійчук, А.І.; Базиволяк, С.М.; Мельник, В.В.; Пономаренко, Н.П.; Національний аграрний університет (К.)