Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 577.1(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Біохімія м'яса і м'ясних продуктів" для студентів факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва зі спеціальності 6.081700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", освітньо-кваліфікаційний рівень - "Бакалавр" : методические указания
Выходные данные : К.: Вид-во НАУ, 2007
Колич.характеристики :8 с
Цена : 0.92 грн.
УДК : 37.022.547
Предметные рубрики: Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
Экземпляры : всего : Ф-12(10)
Свободны : Ф-12(10)

Доп.точки доступа:
Мельничук, Д.О. \сост.\; Грищенко, В.А.; Жулай, В.Є.; Тупицька, О.М.