Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 631.303.8(075)/Тех
Автор(ы) : Чурсінов Ю.О., Дацишин О.В., Хозяєв І.О., Сарана В.В., Черних С.А., Петровенко В.В.
Заглавие : Технологічне обладнання для виробництва борошна : Навчальний посібник для підготовки фахівців ОКР "Бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищих навчальних закладах ІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України (лист № 18-28-13/1899 від 30.12.2011 р.)
Выходные данные : Дніпропетровськ: Літограф, 2012
Колич.характеристики :176 с
Коллективы : Дніпропетровський державний аграрний ун-т
ISBN, Цена 978-966-2267-33-4: 20.00 грн.
Предметные рубрики: Технологічне обладнання
Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-11(1), ЧЗ-4(3)
Свободны : НФ(1), Ф-11(1), ЧЗ-4(3)

Доп.точки доступа:
Чурсінов, Ю.О.; Дацишин, О.В.; Хозяєв, І.О.; Сарана, В.В.; Черних, С.А.; Петровенко, В.В.; Дніпропетровський державний аграрний ун-т