Вид документа : Однотомное издание Шифр издания : 636(07)/Тех Заглавие : Технологія вирощування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції (Тваринництво) : Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів механіко-технологічного факультету Напрямок підготовки 1001 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" : Освітньо-кваліфікаційний рівень - "Бакалавр" 6.100102 Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2016 Колич.характеристики :90 с Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України Цена : 17.00 грн. УДК : 636/075.8/ Предметные рубрики: Тваринництво Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-11(2) Свободны : НФ(1), Ф-11(2) Доп.точки доступа: Маценко, М.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України |