Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 636(07)/Тех
Заглавие : Технологія вирощування, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції (Тваринництво) : Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів механіко-технологічного факультету Напрямок підготовки 1001 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" : Освітньо-кваліфікаційний рівень - "Бакалавр" 6.100102
Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2016
Колич.характеристики :90 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 17.00 грн.
УДК : 636/075.8/
Предметные рубрики: Тваринництво
Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-11(2)
Свободны : НФ(1), Ф-11(2)

Доп.точки доступа:
Маценко, М.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України