636.3
Пер


   
    Переробка продукції вівчарства [Текст] : програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР "магістр" напряму 8.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівня акредитації Міністерства аграрної політики України / Науково-методичний центр аграрної освіти ; уклад. Т. І. Нежлукченко [та ін.]. - К. : Аграрна освіта, 2011. - 12 с. - 3.12 грн.
УДК
РУБ 636.3
Рубрики: Вівчарство


Доп.точки доступа:
Нежлукченко, Т.І. \уклад.\; Вовченко, Б.О. \уклад.\; Корбич, Н.М. \уклад.\; Папакіна, Н.С. \уклад.\; Сухарльов, В.О. \уклад.\; Науково-методичний центр аграрної освіти
Экземпляры всего: 5
НФ (5)
Свободны: НФ (5)