Пер Переробка продукції вівчарства [Текст] : програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР "магістр" напряму 8.09010201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівня акредитації Міністерства аграрної політики України / Науково-методичний центр аграрної освіти ; уклад. Т. І. Нежлукченко [та ін.]. - К. : Аграрна освіта, 2011. - 12 с. - 3.12 грн.
Рубрики: Вівчарство Доп.точки доступа: Нежлукченко, Т.І. \уклад.\; Вовченко, Б.О. \уклад.\; Корбич, Н.М. \уклад.\; Папакіна, Н.С. \уклад.\; Сухарльов, В.О. \уклад.\; Науково-методичний центр аграрної освіти Экземпляры всего: 5 НФ (5) Свободны: НФ (5) |