Упр Управління якістю продукції м'ясопереробних виробництв [Текст] : програма (орієнтовна) нормативної навчальної дисципліни для здобувачів ступеня вищої освіти "Магістр" напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності 8.05170104 "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса" в аграрних вищих навчальних закладах / Державна установа "Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності аграрних ВНЗ "Агроосвіта" ; уклад.: В. Ф. Могутова, М. З. Паска, І. С. Ромашко. - К. : Агроосвіта, 2015. - 20 с. - 25.11 грн.
Рубрики: М'ясопереробна промисловість Доп.точки доступа: Могутова, В.Ф. \уклад.\; Паска, М.З. \уклад.\; Ромашко, І.С. \уклад.\; Державна установа "Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності аграрних ВНЗ "Агроосвіта" Экземпляры всего: 5 НФ (5) Свободны: НФ (5) |