Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Повні тексти навчальних видань- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (2)Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>S=Технологія виробництва с/г продукції<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
633/635
Нау


   
    Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання [Электронный ресурс] : монографія / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.] ; заг. ред. Л. В. Баль-Прилипко. - К. : НУБіП України, 2020. - 366 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 633/635
Рубрики: Технологія виробництва с/г продукції

Перейти к внешнему ресурсу: Повний текст

Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Л.В.; Чередніченко, О.О.; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Рябовол, М.В.; Баль-Прилипко, Л.В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)