Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Повні тексти навчальних видань- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (155)Науковці НУБіП України (28)Програми навчальних дисциплін (5)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (18)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 7
Показаны документы с 1 по 7
1.
6П8
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Электронный ресурс] : методичні вказівки / уклад.: Т. К. Лебська, Н. В. Голембовська. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2014. - 37 с. - Б. ц.
РУБ 6П8
Рубрики: Харчова промисловість

Полный текст/внешний ресурс   (постраничный просмотр) : Повний текст или скачать  - 342.341 Kb

Доп.точки доступа:
Лебська, Т.К. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

2.
6П8.75(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Электронный ресурс] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Т. К. Лебська, Н. В. Голембовська. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 67 с. - 15.00 грн.
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість

Полный текст/внешний ресурс   (постраничный просмотр) : Повний текст или скачать  - 1.224 Mb

Доп.точки доступа:
Лебська, Т.К. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

3.
6П8
Сух


    Сухенко, Юрій Григорович.
    Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум [Электронный ресурс] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко, М. М. Жеплінська, М. М. Муштрук ; За ред. Ю. Г. Сухенка. - К. : ЦП "КОМПРИНТ", 2018. - 234 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 6П8
Рубрики: Харчова промисловість

Перейти к внешнему ресурсу: Повний текст

Доп.точки доступа:
Жеплінська, Марія Михайлівна; Муштрук, Михайло Михайлович; Сухенко, Ю.Г. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

4.
6П8
Над


   
    Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва [Электронный ресурс] : навчальний підручник / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; За ред. Ю. Г. Сухенка. - К. : ЦП "КОМПРИНТ", 2018. - 485 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 6П8
Рубрики: Харчова промисловість

Полный текст/внешний ресурс   (постраничный просмотр) : Повний текст или скачать  - 9.179 Mb

Доп.точки доступа:
Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Сивак, Р.І.; Сухенко, Ю.Г. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

5.
6П8(075)
Кри


    Крижова, Юлія Петрівна.
    Технологія м’ясних консервів [Электронный ресурс] : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Ю. П. Крижова, Л. В. Баль-Прилипко. - К. : Основа, 2016. - 556 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Харчова промисловість

Перейти к внешнему ресурсу: Повний текст

Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

6.
6П8(075)
Кри


    Крижова, Юлія Петрівна.
    М’ясні консерви у профілактиці накопичення радіонуклідів [Электронный ресурс] : монографія / Ю. П. Крижова, В. Н. Корзун. - К. : ЦП "Компринт", 2020. - 143 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Харчова промисловість

Перейти к внешнему ресурсу: Цифрова бібліотека

Доп.точки доступа:
Корзун, Віталій Наумович
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

7.
6П8.6
Сен


   
    Сенсорний аналіз [Электронный ресурс] : навчальний посібник / Н. В. Голембовська [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. - 321 с. - Б. ц.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Харчова промисловість

Перейти к внешнему ресурсу: Цифрова бібліотека

Доп.точки доступа:
Голембовська, Наталія Володимирівна; Крижова, Юлія Петрівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Ісраелян, Валентина Миколаївна
Экземпляры всего: 1
ЛМ (1)
Свободны: ЛМ (1)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)